Wij zijn Colours Kunst en Veilingen

De planning
Bij Colours Kunst en Veilingen kunt u kavels aanschaffen op onze online veilingen van schilderijen en design. De veilingen worden om de 2 maanden gehouden zodat er 6 keer per jaar geveild wordt. De data van deze veilingen vindt u op deze website en in onze nieuwsbrief. Af en toe worden er thema-veilingen georganiseerd. Ook van deze veilingen wordt u op de hoogte gesteld via onze website en nieuwsbrief.

De veilingen
Nadat u op onze website een Colours-account hebt aangemaakt en de algemene voorwaarden heb geaccepteerd is uw inschrijving compleet en kunt u meebieden op de te veilen kavels.
Onze veilingen omvatten altijd rond de 80 a 100 kavels om de kwaliteit hoog te houden, waaronder zo’n 80 schilderijen en 20 stuks design. De veilingen vinden altijd online plaats.

Kavels inbrengen
Als u een kavel wilt inbrengen in de veiling kunt u dit kavel bezorgen bij ons veilinghuis op de Edisonstraat 5b te Berkel en Rodenrijs. Dit kavel is dan na beoordeling te zien tijdens de kijkdagen en zal ook worden toegevoegd op de website.
U kunt een kavel ook alleen digitaal indienen. In dat geval stuurt u zeven foto’s naar info@colourskunstveiling.nl. Na beoordeling zal dit kavel dan worden toegevoegd aan de website en aan de online veiling.

Kosten inbreng
Colours Kunst en Veilingen hanteert bij inbreng 20% kosten en bij verkoop 20% kosten. Nadat uw kavel is verkocht in een veiling zal het door de koper binnen 4 dagen worden betaald. De uitbetaling naar de verkoper zal altijd binnen 3 weken plaatsvinden.

Conditie van de kavels
In de beschrijving van de kavels wordt altijd duidelijk benoemd of er bijvoorbeeld een herstel, bedoeking of andere restauratie is aangebracht. Indien u meer wilt weten van het stuk is er altijd een conditierapport beschikbaar.

Verzenden van uw aankoop
Colours Kunst en Veilingen kan zorg dragen voor het versturen van het kavel, mits de afmetingen van het kavel dit toelaat.
Om deze veilig en zonder schade te versturen binnen Nederland werken wij met diverse aanbieders.Voor meer informatie over verzenden verwijzen wij u naar ons verzend- en retourbeleid.

Wij hopen dat u veel veilingplezier zult hebben en verwelkomen u graag als klant bij ons veilinghuis.
Team Colours