Verzend- en retourbeleid Colours Kunst en Veilingen

OPHALEN / VERZENDEN
Wij gaan er standaard vanuit dat u uw aangekochte kavel op  locatie komt ophalen. In overleg kan uw kavel ook worden verzonden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de verzendlocatie. De kosten voor verzending kunt u altijd bij ons opvragen. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactfomulier, emailadres of telefoonnummer (deze zijn te vinden onderin de footer van de website of op onze contactpagina).

RETOURNEREN
Tot 14 dagen nadat u het kavel heeft ontvangen heeft u zonder opgave van redenen het recht om de aankoop te herroepen. Indien u binnen die periode het kavel terugstuurt krijgt u het aankoopbedrag terug.

Indien u hiervoor kiest, gebruik dan het formulier voor herroeping. KLIK HIER

Vul het formulier in en stuur het samen het het kavel op naar het adres op het formulier.
U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het in goede staat afleveren van het kavel bij Colours Kunst en Veilingen. Vraag altijd naar een verzendbewijs als u uw kavel opstuurt naar Colours. Beschadigde kavels worden niet aanvaard. De kosten van retourzending zijn voor de afzender.

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het kavel, exclusief de gemaakte verzendkosten, teruggestort. Dit duurt maximaal 14 dagen.

Heeft u vragen over het verzend- en retourbeleid van Colours Kunst en Veilingen? Neemt u dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Email: kunsthandelcolours@gmail.com
Telefoon: 010- 2269232